fbpx

video | Rudele micuțului de 6 anișori din Hîncești cer ajutor pentru a-l înmormânta. În familie a mai decedat cineva zilele trecute

După ore întregi de căutare, băiețelul de 6 anișori – care a dispărut la Hîncești – a fost găsit, doar că fără suflare. Familia urmează să-l înmormânteze pe micuț, însă pentru asta are nevoie de ajutor financiar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rudele au comunicat pentru Hîncești 24 TV că în urmă cu două săptămâni a mai decedat cineva drag – bunica băiatului. Pentru înmormântarea ei, familia a împrumutat mai mulți bani, iar acum nu dispune de bani suficienți pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Beniamin.

Așadar, cei care au posibilitatea și dorința de a ajuta familia – o pot face, apelând la unul dintre aceste numere de telefon: 079969696 sau 068796673.

Amintim că, pe 26 mai, un copil de 6 ani a dispărut la Hîncești. Sute de oameni l-au căutat mai mult de 48 de ore. Astăzi, însă, a fost depistat cadavrul micuțului în toaleta din curtea casei.

CITEȘTE ȘI: De ce cadavrul copilului de la Hîncești nu a fost găsit mai devreme? Poliția a oferit mai multe precizări pe marginea cazului

Articole asemănătoare

Back to top button