fbpx

video | De ce cadavrul copilului de la Hîncești nu a fost găsit mai devreme? Poliția a oferit mai multe precizări pe marginea cazului

Poliția a oferit mai multe precizări referitor la cazul copilului care a fost găsit decedat după două zile de căutări. Oamenii legii spun că pe corpul lui nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform oamenilor legii, micuțul a căzut singur în toaletă și nu a fost găsit mai devreme deoarece aceasta a fost examinată doar vizual. Astăzi, însă, cadavrul a fost descoperit cu ajutorul tehnicii speciale, iar responsabilii au fost nevoiți să strice veceul pentru a recupera corpul neînsuflețit al copilului.

La fel, ofițerii declară că în toate cele trei zile de căutări casa a fost verificată de mai multe ori. Totuși, inițial, părinții au comunicat că ar fi vorba despre o răpire, iar Poliția a fost nevoită să verifice mai multe versiuni despre asta, inclusiv semnalele care au parvenit de la cetățeni.

Responsabilii spun că nu se examinează versiunea că trupul neînsuflețit al băiețelului ar fi ajuns în toaletă a doua sau a treia zi. Ei declară că Procuratura urmează să decidă ce se va întâmpla cu această cauză penală, însă există o probabilitate mare că ea va fi clasată sau închisă.

Precizăm că, pe 26 mai, un copil de 6 ani a dispărut la Hîncești. Sute de oameni l-au căutat mai mult de 48 de ore, iar primarul localității, dar și Renato Usatîi, au promis sume enorme celor care vor oferi informații despre locul aflării copilului. Astăzi, însă, a fost depistat cadavrul micuțului.

Articole asemănătoare

Back to top button