fbpx

video | Reforma Guvernului Filip, subapreciată de Maia Sandu? „A fost o decizie proastă fuzionarea celor două ministere”

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc luni, prim-ministra Maia Sandu a anunțat o posibilă modificare a structurii Guvernului. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ar putea reveni la forma inițială, înaintea contopirii celor două ministere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a prezentat noua ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, șefa Executivului a menționat că, cel mai probabil se va reveni la structura de până la reforma administrației centrale, implementată de Guvernul Filip, când existau două instituții separate – Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

„Eu cred că a fost o decizie proastă fuzionarea celor două ministere și eu nu înțeleg de ce oamenii nu au vrut să învețe din experiența precedentă, pentru că noi am mai trecut prin asemenea fuzionări, noi am văzut că rezultatele sunt proaste și vă zic că e opinia mea personală, dar eu o să optez pentru separarea acestor două ministere”, a spus Maia Sandu.

Prim-ministra și-a argumentat opinia, accentuând faptul că agendele sunt mult prea încărcate pe fiecare din dimensiuni.

Totodată, Sandu a zis că se va ține cont și de părerea celor care activează în acest sector, înainte de a fi luată această decizie.

Articole asemănătoare

Back to top button