fbpx

video | Pus pe glume sau enervat la culme? Codreanu vrea demisia directorului Pieței Centrale și a arhitectului-șef al capitalei

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, anunță demisia directorului „Pieței Centrale” după ce mai mulți agenți economici au semnat petiții prin care semnalau că se colectau taxe informale. Aceeași soartă îl așteaptă și pe arhitectul-șef al municipiului, Sergiu Borozan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu cred că noi toți suntem conștienți că orașul se ține pe agenții economici. Eu, nu o dată, am auzit că există o împărțeală a agenților economici: în ai noștri și alții. Este a doua petiție primită de la agenții economici din Piața Centrală, precum că se colectează taxe informale.

Astăzi voi semna decretul de demitere a directorului Pieței Centrale. Noi trebuie să facem astfel încât să ne placă tuturor să mergem la Piața Centrală. Să fie un punct de atracție turistică, să fie o plăcere pentru noi să mergem acolo, să fie tarabe aranjate, locuri de parcare, produse proaspete la prețuri nu mai mari decât în supermarketuri. Dar, prețurile sunt mai mari pentru că se colectează taxe informale”, a declarat Codreanu în cadrul ședinței de astăzi a Serviciilor Primăriei.

Referitor la activitatea Direcției Urbanism și Arhitectură, Ruslan Codreanu s-a arătat nemulțumit de faptul că cetățenii sunt trimiși dintr-un birou în altul „ca veverița”.

„Am ajuns să vedem rânduri la Direcția arhitectură. Când vine o persoană, așteaptă să intre într-un cabinet, ca să i se pună o ștampilă, apoi trebuie să meargă în alt cabinet, ca cineva să verifice dacă ștampila a fost pusă corect”, a mai menționat Ruslan Codreanu.

Articole asemănătoare

Back to top button