fbpx

video | Prințul William a vorbit despre sentimentele pe care le-a trăit atunci când și-a pierdut mama: „Oamenii vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”

Prinţul William a vorbit, într-un documentar BBC, despre sentimentele pe care le-a trăit când și-a pierdut mama. Acesta a menționat că durerea de atunci a fost diferită de oricare altă emoție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ducele de Cambridge a mărturisit că această pierdere nu se poate compara cu nimic. El consideră că asta l-a ajutat să fie empatic cu oamenii care au suferit astfel de tragedii, transmite presa străină.

„Cred că atunci când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere de nedescris. Știi că în viață o să fie foarte greu să te întâlnești cu ceva care să-ți aducă o durere mai mare decât asta. Dar acest lucru te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”, a mărturisit prințul.

În documentarul BBC, William a mai vorbit și despre faptul că britanicii nu își arată foarte des emoțiile în momente dificile și i-a îndemnat să o facă.

Prințesa Diana, mama lui William și Harry, a decedat într-un accident produs la Paris pe 31 august 1997. Atunci prințul William avea doar 15 ani, iar fratele său, prințul Harry, 12 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button