fbpx

video | Plahotniuc vrea să facă coaliție cu cetățenii: „Așteptăm ca unii lideri politici să se trezească la realitate”

Preocuparea principală a Partidului Democrat după alegerile parlamentare este să facă coaliție cu cetățenii și să continue reformele pe care le-au început. Despre acest lucru a menționat liderul PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui briefing de presă susținut acum câteva minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele democraților a declarat că pensionarii și alte categorii sociale care au venituri mai mici de 2000 de lei vor primi un alt ajutor de Paște, în valoare de 600 de lei. Mai mult decât atât, PD vrea și indexarea pensiilor, pe 1 aprilie, cu 5,3%, ceea ce reprezintă aproape dublu a ceea ce era prevăzut.

„Dacă astăzi așteptați să vorbesc despre coaliții politice, am să vă dezamăgesc. Așteptăm ca unii lideri politici să se trezească la realitate și să înțeleagă pentru ce au fost votați. Cât despre noi, preocuparea noastră principală este să facem coaliție cu cetățenii și să continuăm faptele bune, așa cum am făcut-o pe perioada ultimilor trei ani.

Până unele partide își numără mandatele și se gândesc ce să facă cu ele, noi continuăm să muncim, să ne gândim la prezentul și viitorul țării”, a declarat Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button