fbpx

video | Petru Lucinschi: Cei care strigă despre fraudarea alegerilor deja sunt pregătiți că vor pierde

Opoziția de la Chișinău vorbește tot mai mult despre fraudarea alegerilor prezidențiale, deoarece știe că va pierde la acest scrutin. De această părere este cel de-al doilea președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În toată lumea se știe că toți cei care strigă asta deja sunt pregătiți că vor pierde”, a declarat fostul președinte la emisiunea Puterea a Patra de la N4, menționând că, într-o lume civilizată, astfel de probleme se rezolvă prin discuții.

„Chestia asta e urâtă cu totul. Eu nu știu de ce fac lucrul acesta, opoziția mai mult vorbește la tema asta. Dacă voi știți că aveți niște date, veniți și discutați”, a mai spus Lucinschi.

Totodată, fostul șef al statului a declarat că în condițiile actuale este aproape imposibil să falsifici rezultatele alegerilor.

„Puneți observatori, puneți camere video, chemați poliția, dacă știți că într-un sat undeva pot să fie falsificări. Dacă voi spuneți că este posibil de falsificat, înseamnă că elaborați modalitatea să fie exclusă”, a adăugat Petru Lucinschi.

Amintim că alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea loc pe 1 noiembrie curent.

Articole asemănătoare

Back to top button