fbpx

video | Peste 40 de procese verbale și 5 dosare penale: Încălcările pe care le-a mai comis șoferița implicată în accidentul de la Buiucani

Șoferița implicată în accidentul de ieri, care s-a produs la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu, a încălcat anterior, de mai multe ori, regulamentul circulației rutiere. Potrivit autorităților, aceasta are în spate cinci dosare penale și 43 de procese verbale pe numele său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecta a fost eliberată de răspundere penală în 2010, dar a achitat o amendă de 2000 de lei. În același an, conducătoarea auto care se afla la volanul unui BMW X5 a fost prinsă în stare de ebrietate şi a achitat p amendă în valoare de 3000 de lei.

În 2016, aceasta a fost prinsă din nou în stare de ebrietate la volan și i s-a aplicat pedeapsă sub formă de închisoare pentru un termen de patru luni, fiind amânată executarea pentru trei ani. Peste un an, fiind în stare de ebrietate și fără permis de conducere, șoferița a tamponat un alt mijloc de transport și a fost condamnată la șase luni de închisoare, pedeapsă care a executat-o.

Totodată, suspecta a fost prinsă de opt ori fără centura cuplată. Aceasta a ignorat de cinci ori indicatoarele de sens unic, a fost privată de dreptul de a conduce de două ori, a depășit limita de viteză de două ori, a fost implicată în alte două accidente, s fost prinsă în stare de ebrietate de două ori și a părăsit de două ori locul accidentului. Totodată, șoferița a mai fost documentată pentru discuții la telefon în timpul șofatului și pentru lipsa actelor necesare.

Citește și: video | Șoferița implicată în accidentul de ieri, sub urmărire penală. Ce probe au acumulat polițiștii?

video | Informații noi în cazul accidentului de la Buiucani: 28 de persoane au primit ajutor medical, iar 10 rămân spitalizați

UPDATE: Accidentul teribil de pe Alba Iulia: Două persoane au decedat, iar cel puțin 15 au fost rănite

Articole asemănătoare

Back to top button