fbpx

video | Pelicula moldovenească „Memoria” a câștigat cinci premii la un festival de film internațional

Filmul „Memoria” al regizorului din Republica Moldova, Maxim Chisnicean, a câștigat cinci premii Gold Award Winners în cadrul festivalului Queen Palm International Film Festival.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pelicula realizată după scenariul lui Ronin Terente și care îi are ca protagoniști pe actorii Mariana Marinescu, Constantin Ipate, Mihaela Strîmbeanu, Johny Alici și alți actori de renume a obținut premii la mai multe categorii.

  • Premiul – BEST FEATURE -FIRST TIME FILMMAKER „Memory” (dir. Maxim Chișnicean, Republic of Moldova);
  • Premiul – BEST ORIGINAL SCORE „Memory” (Composed by Elias Tadeus, Republic of Moldova);
  • Premiul – BEST COLORIST FEATURE Mihail Pohileac, „Memory”;
  • Premiul – BEST COSTUME DESIGN FEATURE – Mariana Marinescu, Mary Chișnicean „Memory”
  • Premiul – BEST PRODUCTION DESIGN FEATURE – Maxim Chișnicean, Vladimir Durnea, Alexei Chișnicean & Alic Petrov „Memory”.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Memoria” este un film plasat undeva la granița dintre vis și realitate, despre dragostea care străbate pereții necunoscutului. Povestea interesantă, cu accente de melodramă și jocul splendid a 14 actori vor face din noul proiect o adevărată senzație.

Filmul a fost filmat fără finanțări sau susținere din exterior. Lungmetrajul este primul film de epocă filmat în Republica Moldova, în ultimele decenii. Pelicula este povestea unui bărbat Edmund și a unei femeii Mary care ajung într-o localitate la răscruce de secole și care încearcă să găsească soluția acestui mister și să iasă dintr-un loc de unde puțini ar putea ieși.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button