fbpx

video | Operațiune ca în filme la Botanica. Momentul în care mascații de la Fulger sparg geamul unei locuințe pentru a reține un bărbat

Angajații BPDS Fulger au fost nevoiți ieri, 5 august, să urce pe scară la balconul unui apartament de la Botanica și să spargă geamul pentru a reține o persoană bănuită de tentativă de omor. Totul a început din cauza unui conflict dintre doi bărbați care au consumat împreună băuturi alcoolice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 18:30 de către victimă, care le-a comunicat că i-a fost aplicată o plagă cu un cuțit. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Forțele de ordine au depistat un bărbat de 62 de ani, care era însângerat și declara că ar fi fost atacat de către vecinul său.

Victima a fost preluată de doctori și transportată la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale. Ca urmare a acțiunilor întreprinse la fața locului, oamenii legii au stabilit că bănuitul se afla în vizită la victimă, iar în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-ar fi iscat un conflict. Ulterior, bănuitul i-ar fi aplicat amicului de pahar o lovitură de cuțit în regiunea cutiei toracice.

Persoana rănită a reușit să iasă din apartament, solicitând ajutor. Suspectul, însă, s-ar fi baricadat în apartament și ar fi refuzat să deschidă ușa oamenilor legii. Astfel, la fața locului au fost solicitați angajații de la Fulger și IGSU.

Mascații au fost nevoiți să spargă geamul pentru a pătrunde în locuință și a reține suspectul. Bărbatul de 63 de ani și-a recunoscut vina în cadrul audierilor. Dacă vina îi va fi demonstrată în instanță, el riscă cel mult 10 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button