fbpx

video | Ofițerii au efectuat percheziții în dosarul valutei străine, găsite într-un camion la Leușeni. Bănuiții ar fi făcut și contrabandă de țigări

Ofițerii subdiviziunilor Serviciului Vamal au efectuat 13 percheziții în cadrul dosarului de contrabandă cu valută străină, deconspirată la postul Leușeni. Aceștia au descins la mai multe adrese din țară, unde bănuiții ar deține imobile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La depozitele suspecților au fost depistate circa 80 de tone de materiale pentru confecționarea pachetelor de țigări, care erau acoperite cu ambalaj pentru bomboane. Astfel, figuranții ar fi încercat să marcheze marfa și să o ascundă de controlul vamal.

Totodată, în cadrul perchezițiilor, responsabilii au depistat diverse părți componente ale echipamentelor de ambalare a țigărilor. Conform Serviciului Vamal, produsele de tutungerie ar fi urmat să ajungă în Uniunea Europeană.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate în schema de contrabandă.

Articole asemănătoare

Back to top button