fbpx

video | „Nu există nicio decizie privind revenirea copiilor la școală”. Precizările ministrei Sănătății

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a relatat că măsurile pe care le vor lua autoritățile odată cu revenirea copiilor la ore nu au fost definitivate. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra, moderată de Gheorghe Gonța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dumbrăveanu a adăugat că măsurile de precauție care vor fi stabilite sunt analizate „de specialiștii din sistemul educațional și cei din sănătate publică”.

„Nimic nu este semnat. Este vorba despre primul draft de instrucțiuni. El urmeză a fi discutat și definitivat. Doar după definitivare urmează a fi propus pentru platforma Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică pentru aprobare. Acuma discuții sunt multe, propuneri sunt foarte multe, unele chiar în exces, dar urmează să vedem”, a declarat ministra Sănătății.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că, înainte de luarea deciziilor, se vor consulta și cu specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății.

Amintim că, acum câteva zile, Ministerul Educației a venit cu un set de reguli și măsuri care ar putea facilita redeschiderea instituțiilor de învățământ. În proiectul vizat era specificat că elevii și profesorii ar trebui să poarte măști și mănuși și să respecte distanța socială.

Articole asemănătoare

Back to top button