fbpx

video | „Ne-a unit berea și durerea”. Dorin Chirtoacă povestește cum s-a cunoscut cu Anișoara Loghin și dacă regretă cererea în căsătorie

Dorin Chirtoacă a relatat, în cadrul emisiunii „Fără Protocol”, moderată de Dorin Galben, despre cum a decis să facă pasul către căsătorie, cum s-a cunoscut cu Anișoara Loghin și dacă regretă acea decizie luată în 20 de minute.

Fostul primar al Chișinăului a relatat că cei doi se cunoșteau de aproximativ cinci ani, însă relația dinaintea cererii în căsătorie nu a fost atât de lungă.

„În vara lui 2015 au apărut scântei între noi, încă de pe timpul campaniei electorale. Mai târziu au luat foc acele scântei… Ne-a unit berea și durerea. Stăteam serile de vară și ne povesteam viețile unul altuia. Cumva am observat un fel de probleme similare. Aici a început… ”, a spus ex-primarul Chișinăului.

Amintim că jurnalista Anișoara Loghin a fost cerută în căsătorie pe scenă, în cadrul unui eveniment din Piața Marii Adunări Naționale, de către Dorin Chirtoacă, pe 31 august 2015.

Articole asemănătoare

Back to top button