fbpx

video | Năstase, despre relația Chișinău-Moscova: „Nu voi sta niciodată în genunchi în fața Rusiei”

Andrei Năstase promite relații avantajoase, pe principii de egalitate, cu Federația Rusă, dacă devine președinte. Declarația a fost făcută în studioul TVR Moldova, candidatul menționând că „nu va sta niciodată în genunchi”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul dezbaterilor, el a făcut referire și la legăturile pe care le are actualul șef a statului cu Kremlinul. În același timp, el promite să scoată Moldova din „izolarea în care se află”.

„Cu Federația Rusă vom avea relații reciproc avantajoase, pe principii de egalitate, pentru că în fața Rusiei Andrei Năstase nu va sta niciodată nici în genunchi și nici în patru labe, așa cum stă Igor Dodon”, a declarat Andrei Năstase la sesiunea de dezbateri.

Totodată, candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie a menționat importanța consolidării și dezvoltării parteneriatelor strategice pe care Republica Moldova le are cu România, Statele Unite ale Americii, dar și intensificarea colaborărilor cu Uniunea Europeană în cadrul Acordului de asociere deja existent.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button