fbpx

video | Năstase dă de înțeles că PAS n-ar fi acceptat avansarea lui Petic pe lista candidaților ACUM, pentru a scăpa de închisoare

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a sugerat într-o emisiune de la TV8 că cei din PAS ar fi responsabili de faptul că Gheorghe Petic, acuzat de viol, nu a ajuns deputat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, decizia s-a luat în cadrul unui grup, care a decis ordinea candidaților pe lista Blocului ACUM.

„Dacă ar fi fost doar partidul meu…Moderatoare: Să înțelegem că cealaltă parte nu a acceptat? Năstase: S-au făcut niște grupuri, niște comisii, care au luat o decizie în acest sens. Moderatoare: Nu a trecut comisia de integritate? Năstase: Vă rog, lucrurile s-au trecut deja”.

Chiar dacă nu ține minte al câtulea pe listă a fost Gheorghe Petic, liderul PPDA spune că acesta îi este un camarad și unul dintre cei mai buni membri ai formațiunii.

Menționăm că Gheorghe Petic a fost al 33-lea pe lista naţională a blocului format de PAS şi PPDA, la alegerile din 24 februarie. Acesta a fost propus de Partidul Demnitate şi Adevăr, al cărui lider este Andrei Năstase.

Petic a fost arestat, în octombrie 2018, după ce o femeie din Ungheni s-a plâns că a fost violată de acesta în propriul apartament. Gheorghe Petic a mai fost învinuit şi de hărţuirea mai multor foste studente ale Colegiului Naţional de Grăniceri, unde bărbatul era profesor. Acesta a fost condamnat recent La 3 ani și jumătate de închisoare. Sentința este cu drept de atac.

Articole asemănătoare

Back to top button