fbpx

video | Mizerie, produse păstrate în condiții necorespunzătoare și angajați fără uniforme. Cum arată bucătăria unui local cu sushi din capitală?

Un internaut a publicat pe rețelele de socializare un video în care apare bucătăria unui local cu sushi din capitală. Din filmuleț se vede că podeaua este murdară, produsele sunt păstrate în condiții necorespunzătoare, iar angajații care gătesc au capul neacoperit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebați dacă au actele necesare, bucătarii au răspuns afirmativ. Peste câteva clipe a apărut stăpâna localului, care a rugat autorul filmulețului să iasă afară. Aceasta a chemat paza, care a spus că este teritoriu privat. La fel, proprietara a solicitat ajutorul poliției.

Contactată telefonic, administrația localului a declarat pentru ZUGO că este vorba de o provocare, iar autorul filmulețului și prietenul cu care ar fi fost la fața locului sunt concurenți și sunt invidioși deoarece au mai puține comenzi. Aceștia s-ar fi înțeles din timp să facă scandal și ar fi agresat fizic și verbal angajații.

Totodată, proprietara susține că bărbații ar fi avut cu ei un pachet transparent cu praf, iar în urma incidentului din bucătărie au fost aruncate produse în valoare de 10.000 de lei, astfel asigurându-se că nu vor fi otrăviți clienții. La fel, proprietara ne-a comunicat că pe marginea incidentului a fost depusă o plângere la poliție. De asemenea, aceasta a mai spus că angajații au fost pedepsiți pentru faptul că nu purtau uniforme și că în bucătărie era mizerie.

Articole asemănătoare

Back to top button