fbpx

video | Maia Sandu, la aeroport: Președinta solicită reducerea taxei aeroportuare de 9 euro

Într-un briefing de presă, Președinta Maia Sandu a cerut instituțiilor țării să se asigure că Aeroportul Internațional Chișinău, care după 9 ani a revenit în gestiune statului, să fie inspectat și neregulile depistate să fie documentate documentate. La fel, președinta a cerut să fie revizuită taxa de 9 euro per pasager în sensul reducerii maxime a acestei taxe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Maia Sandu a cerut instituțiilor din justiție să se asigure că toate persoanele implicate în acest furt să fie pedepsite conform legii.

„Sunt convinsă că în următorii ani vom reuși să construim și o justiție europeană și o infrastructură europeană – acesta este drumul pe care l-am ales împreună,” a menționat președinta în briefing.

Sursa video: unimedia.info

Amintim că Aeroportul Internațional Chișinău a trecut oficial în gestiunea statului şi este administrat de către întreprinderea de stat „Aeroportul Internațional Chișinău”.

Aeroportul Internațional Chișinău, a fost transmis în concesiune de Avia Invest SRL (fondată de companii din Rusia, dar de facto gestionată de oamenii lui Ilan Şor) pe 30 august 2013, pentru un termen de 49 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button