fbpx

video | Insultat, agresat și cu hainele rupte. Un polițist ar fi fost atacat de un trecător cherchelit

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuitor al comunei Hulboaca, a fost reținut marți de polițiști după ce ar fi agresat unul din inspectorii de patrulare. Incidentul s-a produs în sectorul Rîșcani, în timp ce un angajat INP se afla în exercițiul funcțiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițistul a observat un grup de tineri care treceau pe strada Ștefan cel Mare din Hulboaca, iar la un moment dat, unul din ei a început să-l insulte, folosind cuvinte necenzurate.

Pentru a evita un conflict, angajatul INP a solicitat ca tânărul să înceteze acțiunile, însă bărbatul nu s-a liniștit, ba din contra, a început să-l agreseze fizic, detereorându-i ținuta de serviciu. Pentru a se apăra, ofițerul a fost nevoit să aplice pistolul electroșoc și cătușele din dotare.

Bărbatul nu a încetat să fie agresiv nici după ce a fost încătușat, întrucât nu se supunea cerințelor ofițerilor și încerca să fugă.

Tânărul a fost dus la Inspectoratul de Poliție Rîșcani, unde a fost pornită o cauză penală pentru ultragiere, opunere de rezistenţă și acţiuni violente asupra ofițerului.

Testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 0.79 mg/l de alcool în aerul expirat.

Astfel de acțiuni sunt pedepsite cu amenzi de la 27.500 până la 52.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau chiar cu închisoare de până la 3 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button