fbpx

video | În Moldova ar exista pensie de 400.000 de lei lunar. „Cel care muncește ca un rob toată viața primește…”

În Moldova ar exista o persoană care are pensia de 400.000 de lei lunar. Dezvăluirea a fost făcută de fostul președinte, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-oficialul a precizat că suma o primește lunar o persoană care a activat în sistemul bancar. El afirmă că o cunoaște și chiar a avut întrevederi și discuții cu aceasta.

„Există și așa pensii. Mai mult nu, dar mai puțin există. Și sute de mii de lei. Este din sectorul bancar. Acolo au făcut ce le-a trebuit lor, iar cel care muncește ca un rob toată viața primește… Dodon îi majorează pensia cu un procent”, a menționat Voronin.

Referindu-se la pensia sa, fostul șef al statului a precizat că aceasta constituie 80% din salariul actual al președintelui.

Precizăm că, anul trecut, deputatul Iurie Reniță a solicitat informații despre cea mai mare pensie din țară de la Casa Națională de Asigurări Sociale. Atunci, oficialii i-au răspuns că aceasta constituie 224.197 de lei, iar beneficiarul a activat în domeniul financiar-bancar.

Articole asemănătoare

Back to top button