fbpx

video | Ilan Șor promite un trai mai bun locuitorilor circumscripțiilor în care a câștigat el și Tauber: „De mâine, vor trăi ca în Monaco”

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a venit cu un mesaj public după alegerile parlamentare. Acesta a zis că este recunoscător celor din circumscripțiile nr. 18 și nr. 19, care și-au pus ștampila pentru el și Marina Tauber, și le-a promis un trai ca în Monaco.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, Șor a declarat că susținătorii din afara acestor două circumscripții nu vor fi lăsați în umbră, ci vor beneficia de ajutor din partea partidului.

„Moldova a început să se trezească. De mâine, cetățenii vor trăi ca în Monaco”, a spus președintele Partidului Șor.

Acesta a subliniat că în timp ce unii vor plânge și vor fi nemulțumiți, reprezentanții partidului Șor vor lupta pentru susținătorii lor din circumscipțiile în care au câștigat.

„Aspectele geopolitice trec pe un plan secundar. În prim plan vin faptele concrete. Vreau să felicit locuitorii celor două circumscripții unde a câștigat P. Șor. Unii vor miorlăi, noi vom merge în luptă”, a declarat Ilan Șor.

Șor a anunțat că primul proiect legislativ pe care îl va înainta partidul va fi solicitarea unei împuterniciri extinse pentru deputații de pe circumscripțiile uninominale, astfel încât acestora să li se dea titulara de „Guvernator”.

Articole asemănătoare

Back to top button