fbpx

video | Ia-le de unde nu-s. Două mașini ar fi fost răpite de un minor de 16 ani

Un minor, în vârstă de 16 ani, originar din raionul Orhei, a fost reținut de ofițerii din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat pentru furtul a două automobile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost alertați de proprietarii unităților de transport de model „Volkswagen” și „Opel”, locuitori ai satului Hulboaca, municipiul Chișinău, care au spus că mașinile le-au fost răpite.

Potrivit declarațiilor proprietarului vehiculului de model „Volkswagen”, acesta și-ar fi parcat mașina la poarta locuinței, însă dimineața a observat lipsa acesteia. La fel s-a întâmplat și cu posesorul automobilului de model „Opel”.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul „Volkswagen” a fost depistat la o distanță de 700 m de locuința proprietarului, iar automobilul „Opel” a fost depistat într-un lan de grâu din apropierea raionului Criuleni, acesta fiind accidentat.

În urma acțiunilor speciale de investigații minorul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, minorul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a dorit să se plimbe.

Potrivit oamenilor legii, minorul nu este la prima abater, acesta fiind judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button