fbpx

video | Grav accident pe o stradă din Chișinău. Doi motocicliști și un pasager – transportați la spital

Un accident grav, cu implicarea a două motociclete, s-a înregistrat pe strada Grenoble din Chișinău. Cazul a avut loc în noaptea de 3 iunie, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău fiind sesizată în jurul orei 22:20.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La locul impactului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere, de comun cu ofițerul de urmărire penală. Polițiștii au stabilit că un scuter de model „Aima”, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a tamponat cu o motocicletă de model „Triumph Rocket 3”, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Conform oamenilor legii, în urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale, ambii șoferi și pasagerul de pe scuter în vârstă de 34 de ani, fiind internați. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea circumstanțelor și vinovatului de comitere a accidentului rutier.

Totodată, pe parcursul ultimelor 72 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie din Chişinău au intervenit și documentat 124 de accidente rutiere, dintre care 117 soldate cu pagube materiale, iar șapte – soldate cu nouă persoane traumatizate.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă conducătorilor auto:

  • Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur, cât și a dvs;
  • Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;
  • Manifestați prudență sporită în trafic;
  • Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;
  • Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile  de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Articole asemănătoare

Back to top button