fbpx

video | „Gheorghe a fost înfometat și hrănit cu pește înghețat”. Ce spune avocata lui Petic despre starea de sănătate și viitorul fostului polițist?

Gheorghe Petic, fostul polițist de frontieră, condamnat pentru viol, nu și-a aflat nici astăzi sentința, fiindu-i programată o altă ședință de judecată pe 20 martie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După audierea de astăzi, avocata învinuitului, Angela Istrate, a oferit mai multe detalii pentru presă, inclusiv despre starea de sănătate a lui Petic și despre tratamentele cărora este supus acesta.

„Starea de sănătate a lui Gheorghe Petic este una deplorabilă. Clientul meu mi-a comunicat că analiza biochimică a sângelui este foarte rea, fapt care s-a tăinuit în perioada din 15 februarie. Mâine intenționăm să mergem la Gheorghe și să facem interpelările respective și să solicităm etaparea sa la Penitenciarul nr. 16 – Pruncul, unde Gheorghe ar putea fi consultat de un medic și acordat asistență medicală”, a spus avocata.

De asemenea, Angela Istrate a prezentat jurnaliștilor bucăți de pește înghețat cu care ar fi fost hrănit Petic după zile de înfometare în orele de masă.

În același interviu, avocata a menționat faptul că în interior circulă speculații despre faptul că deja se cunoaște soarta și sentința care îi va fi aplicată clientului său.

„Noi așteptăm o sentință echitabilă. Pot să vă spun cu certitudine că se vehiculează că Gheorghe va fi etapat la Penitenciarul din Cahul, ceea ce denotă că deja se cunoaște că va fi stabilită o pedeapsă cu privare de libertate. Aceasta este realitatea”, a mai adăugat aceasta.

Menționăm că ședința de astăzi ar fi trebuit să fie cea decisivă, însă judecătorii au hotărât să amâne anunțarea sentinței pentru 20 martie 2019.

Declarațiile avocatei pot fi urmărite începând cu minutul 30:20.

 

Articole asemănătoare

Back to top button