fbpx

video | Fițe de Miss Bikini? Anastasia Fotachi se plânge pe Instagram că nu-i funcționează telefonul de ultimul răcnet

Anastasia Fotachi a publicat pe Instagram câteva filmulețe scurte în care le povestește urmăritorilor că nu îi funcționează Iphone 11 Pro. Aceasta a povestit că muzica cântă, dar telefonul nu se conectează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra a făcut trei postări pe Instagram Stories în care a arătat dispozitivul de ultimă generație. Aceasta și-a întrebat urmăritorii dacă a mai avut cineva astfel de probleme cu gadgetul.

„Așa o întrebare. A mai avut cineva așa problemă cu iPhone 11. Deja de 10 sau 15 minute el doar cântă și ecranul nu arată deloc”, a spus modelul.

Ulterior, după ce a publicat pe Instagram Stories o postare cu altă tematică, Fotachi le-a mai arătat încă o dată fanilor telefonul și le-a spus că nici după 20 de minute ecranul nu arată.

„Deja au trecut cred că 20 și ceva de minute. Nimic nu s-a schimbat. Telefonul meu la fel cântă. Se restartează cred. Nu știu ce e cu el”, le-a povestit Anastasia urmăritorilor.

Anastasia Fotachi a obținut titlul Miss Bikini Moldova în 2015. Atunci aceasta avea doar 19 ani.

ZUGO precizează că prețul ultimului model de iPhone în magazinele din Moldova este aproximativ 26.000 de lei și poate crește în dependență de caracteristicile tehnice ale dispozitivului.

Video: Anastasia Fotachi via Instagram Stories

Articole asemănătoare

Back to top button