fbpx

video | Fabrică versus Primărie. Edilul de Floreni ar fi fost bătut de angajații unei întreprinderi

Primarul localității Floreni, raionul Anenii Noi, Ruslan Crețu, ar fi fost agresat fizic de mai mulți angajați ai unei întreprinderi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe Facebook au apărut imagini în care a fost surpinsă altercația dintre angajați și primar. Bătaia a avut loc ieri, 3 martie, în intervalul orelor 10:30 – 14:45, în apropiere de fabrica cu pricină.

„Angajații SRL Floreni în acțiune. Primarul satului Floreni, maltratat fizic, în așa țară trăim, în care toți fac ce vor și cum vor, nicio atitudine din partea organelor de resort”, a scris unul dintre martori.

Potrivit Primăriei, conflictul a pornit de la o neînțelegere dintre Primărie și fabrică.

„Fabrica avicolă SRL Floreni a fost preîntâmpinată, conform legislației în vigoare, încă la data de 25 februarie despre desfășurarea lucrărilor de reparație de azi.

Reacția care a urmat din partea lor încalcă orice normă morală și legală. Primarul Ruslan Crețu a fost agresat fizic de către paznici, angajați ai SRL Floreni, iar muncitorii și reprezentanții Verdinoflor Prim nu au fost lăsați să-și facă lucrul. Menționăm că este vorba despre niște lucrări de reparație necesare, solicitarea de a sista temporar utilizarea sistemului de canalizare fiind absolut motivată în acest sens.

Ne întrebăm, ce măsuri trebuie să întreprindem ca să avem voie să petrecem lucrări la sistemul canalizare ce ne aparține? Să ieșim cu furcile? De ce administrația publică locală din sat trebuie să ceara permisiunea de la niște nerușinați care nu achită bani pentru serviciile pe care le consumă mai bine de un an?”, se arată în comunicatul Primăriei.

Potrivit ofițerei de presă a IP Anenii Noi, acolo s-ar fi desfășurat o întrunire spontană a lucrătorilor fabricii și reprezentanților APL Floreni (primarul și reprezentanții Gospodăriei Comunale). Întrunirea a fost cauzată de dezacordul reprezentanților fabricii cu acțiunile Gospodăriei Comunale privind instalarea unui contor la țeava de evacuare a apelor reziduale ale Fabricii.

Acolo s-a desfășurat o întrunire spontană a lucrătorilor fabricii și reprezentanților APL Floreni (primarul și reprezentanții Gospodăriei Comunale).

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button