fbpx

video | Ei ar putea să ne ducă faima pe scena de la Tel Aviv. Trupa Lemonique a lansat videoclipul piesei „Gravity”

Mary Vegga și Sergiu Ionaș, membrii trupei Lemonique, au lansat videoclipul piesei „Gravity”, cu care vor să ajungă pe scena de la Tel Aviv și să ne reprezinte cu mândrie țara la cel mai important concurs de voci din Europa – Eurovision.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artiștii și-au surprins fanii cu un videoclip plin de culori, efecte speciale și energie care te molipsește încă de la primele secunde ale piesei. Trupa, cunoscută ca Gravity, a făcut recent rebranding și au pășit din nou pe piața muzicală cu numele Lemonique Band.

Amintim că Republica Moldova își va alege reprezentanții din acest an la concursul Eurovision sâmbăta aceasta, pe 2 martie. La preselecția națională din acest an participă zece concurenți:Maria Gospodinova – GravitTy; Vera Ţurcanu – Cold; Maxim Zavidia – I will not surrender; Anna Odobescu – Stay; Aurel Chirtoacă – La cinema; Cristina Coşciug – Virus; Diana Brescan – Lies; Mihaela Frimu-Maria – Olimp; Marcela Scripcaru – Meteor; Mihail Smolenco – Sub Pământ.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului – pe 18 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button