fbpx

video | Droguri în valoare de 450 de mii de lei, capturate de poliție. Două persoane, reținute

Un grup infracțional a fost destructurat de oamenii legii, după ce la domiciliile membrilor acestuia au fost descoperite 1, 5 kg de droguri de tip marijuana, estimată pe piața neagră la aproximativ 450.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecții, doi bărbați din Capitală, de 36 şi, respectiv 44 de ani, au fost plasați în arest preventiv p u termen de 30 de zile, fiin cercetați pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari.

Cazul au fost documentat pe parcursul a două luni, timp în care polițiștii au efectuat mai multe măsuri speciale de investigație. Aceștia ar fi creat o schemă prin care vindeau  drogurile contra sumei de 300 lei pentru un gram.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților, polițiștii au ridicat  1 kg și  jumătate de marijuană, precum și cântare electronice la scara mică. Marijuana era vândută  pe teritoriul mun. Chișinău, suspecții urmând să obțină un venit de aproximativ 450 000 de lei.

Bărbații  au primit mandate de arest pe un termen de 30 zile și sunt cercetați penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button