fbpx

video | Doi minori, depistați în momentul în care plasau substanțele narcotice în ascunzișuri. Ce riscă tinerii?

Doi minori, care ar fi implicați în comercializarea drogurilor, au fost reținuți în flagrant de oamenii legii. Tinerii s-au dovedit a fi în vârstă de 17 ani, locuitori ai municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipele mobile ale Batalionului de patrulare și reacționare operativă, de comun cu ofițeri ai Inspectoratului de Poliție Râșcani, i-au depistat pe cei doi în momentul în care plasau substanțele narcotice de tip PVP în ascunzișuri, care ulterior urmau a fi ridicate de potențiali cumpărători.

De la minori au fost ridicate 30 de pachețele învelite în bandă adezivă de culoare galbenă. Ei au declarat că au mai reușit să plaseze pachețele cu droguri și în alte ascunzișuri de pe teritoriul sectorului Râșcani. Aceștia au arătat locațiile, iar substanțele au fost ridicate de către polițiști. În cazul în care reușeau să le comercializeze, tinerii ar fi obținut un profit în sumă de 18.000 de lei.

Toate pachețelele depistate au fost ridicate, sigilate conform procedurii și transmise responsabililor pentru efectuarea expertizelor de rigoare. Minorii sunt cercetați în stare de libertate pentru circulație ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la șapte la 15 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button