fbpx

video | Dodon spune că Plahotniuc nu va putea sta prea mult timp ascuns: Unde? Să zboare pe Lună? Nu cred că are atâția bani

Președintele țării, Igor Dodon, este de părere că indiferent unde s-ar afla acum ex-liderul PD, Vlad Plahotniuc, acesta nu va mai putea sta prea mult timp ascuns. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Puterea a patra”, șeful statului a menționat că Republica Moldova colaborează atât cu statele din vest, cât și cu cele din est, care la fel ar fi interesate de activitatea mai multor democrați, inclusiv de cea a lui Plahotniuc.

„Ținând cont de colaborarea dintre est și vest (SUA, Rusia, UE), nu cred că pe această planetă poți să te ascunzi unde, indiferent cum ești. Prin anii ’60 se ascundeau prin junglă, dar asta a fost atunci. Acum, dacă va fi colaborare cu partenerii externi, dar eu văd că ea este, orice persoană poate fi găsită peste tot. Unde? Să zboare pe Lună? Nu cred că are atâția bani.

De aceea, totul depinde de ce se va întâmpla aici, în țară. Din ceea ce văd eu, oamenii sunt hotărâți să meargă înainte. Eu știu că și la americani sunt întrebări foarte mari față de unele persoane care au fost la conducerea PD-ului, inclusiv față de Plahotniuc. Timpul le va pune pe toate la locul lor”, a spus Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button