fbpx

video | Dodon, despre pactul de neagresiune propus de PAS: „Nu înțeleg cine pe cine agresează acolo – Maia pe Andrei sau Andrei pe Maia?”

Președintele Igor Dodon a comentat inițiativa lansată recent de Partidul „Acțiune și Solidaritate” privind semnarea unui „pact de neagresiune” cu partidele de dreapta. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu nu înțeleg cine e jertfă acolo. Cine pe cine a agresat? Maia pe Andrei sau Andrei pe Maia, sau PUN-ul? Stimați bărbați de pe dreapta, a venit o doamnă cu o inițiativă, da voi, ca niște gentilmoni ce ați făcut? Ați trimis-o mai departe… Не по-пацански! Не по-мужски! (n.r. nu e bărbătește)”, a declarat Dodon în cadrul unui noi episod al emisiunii „Președintele Răspunde”.

 

Presa a scris ieri că PAS a expediat partidelor de dreapta un „pact de neagresiune” pentru semnare. Aceasta ar fi fost tema unei discuții pe care Maia Sandu a avut-o cu Andrei Năstase în cadrul unei întrevederi la sediul PPDA.

Potrivit documentului, părțile semnatare „se vor abține de la critici sau atacuri reciproce în spațiul public la adresa partidelor ori a reprezentanților/exponenților partidelor semnatare ale prezentului pact”, scopul fiind câștigarea alegerilor prezidențiale de către forțele de dreapta.

Articole asemănătoare

Back to top button