fbpx

video | Din puținul pe care îl aveau, au dăruit şi altora. O familie a fost răsplătită pentru bunătate cu un milion de dolari

Celebra prezentatoare TV,  Ellen DeGeneres, a lansat o campanie, în parteneriat cu „Cheerios”, prin care doresc să încurajeze oamenii simpli care fac acte de caritate. Pentru gesturile nobile, fanii acesteia au fost mulțumiți chiar și cu un milion de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii dintre cei care au dat din puținul pe care l-au au fost invitați într-o ediţie specială a emisiunii prezentate de Ellen. O faptă cu totul deosebită este cea a unui cuplu care a dat din propriul buzunar pentru a ajuta persoanele afectate de uraganul Harvey.

Printre invitați se mai numără și o profesoară ce şi-a donat unul dintre rinichi pentru a salva mama unui student de-al său.

Menționăm că inițiativa aparține vedetei americane Ellen DeGeneres, realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV – „The Ellen DeGeneres Show”, premiat cu 30 de Emmy, dar și în colaborare cu „Cheerios”.

Ellen mai este autoarea mai multor cărţi care au ajuns bestseller, a făcut parte din juriul emisiunii „American Idol”, care se bucură de o mare audienţă şi a prezentat de două ori premiile Oscar – în 2007 şi 2014, potrivit mediafax.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button