fbpx

video | Dezbatere online despre zborul cu bebeluși la bordul avionului: Reacțiile părinților

Un muzician a stârnit o dezbatere în mediul online despre zborul cu copiii, după ce și-a filmat reacțiile în timp ce un copil plângea în timpul zborului său de 19 de ore către Berlin, relatează Independent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Henry Beasley, membru al trupei Balu Brigada din Noua Zeelandă, și-a filmat reacțiile în timp ce un copil țipa și a publicat videoclipul pe TikTok. El a solicitat internauților să-i „evalueze zborul de 19 de ore către Berlin”.

În clipul video au fost surprinse momentele când pe fundal se auzeau țipetele unui copil, camera telefonului fiind îndreptată spre chipul lui Beasley.

La începutul videoclipului, Beasley a afirmat că a fost un „început puternic”. Pe măsură ce țipetele continuau, Beasley a afirmat „că are plămâni puternici”.

Țipetele copilului se pare că au continuat chiar și după ce luminile s-au stins în avion, Beasley afirmând: „Trimite-l acasă acum…”.

El a încheiat videoclipul cu o evaluare plină de umor a strigătelor neîncetate ale copilului: „Performanță stelară. Rezistență incredibilă. 10/10”, potrivit adevarul.ro.

Dezbatere online despre zborul cu copii

Începând de miercuri, 12 octombrie, videoclipul cântărețului a fost vizualizat de peste 10,4 milioane de ori pe TikTok și a stârnit o dezbatere despre zborul cu copiii.

„Sincer, ar trebui să existe zboruri fără copii și zboruri cu copii”, a scris o persoană, comentariul fiind apreciat de peste 220.000 de persoane. O altă persoană a scris: „Nu ar trebui să permită copiilor să efectueze zboruri mai lungi de patru ore”.

„Aș plăti ÎN PLUS pentru zborurile fără copii”, a afirmat un alt internaut, în timp ce un altul a glumit: „În acel moment aș începe să țip”.

Inclusiv părinții și-au exprimat părerile cu privire la zborurile efectuate cu copiii mici.

„Știu că unii oameni nu au opțiuni, dar nu mi-am luat niciodată bebelușii sau copiii mici în avion. Este chinuitor pentru toată lumea”.

În timp ce mulți internauți au fost de acord că experiența de zbor a lui Beasley părea insuportabilă au existat și persoane care au apărat părinții și copilul, unii spunând că experiența a fost probabil cea mai grea pentru ei.

„Cel mai probabil îl dureau urechile, copiii sunt sensibili la înălțime și da, mamele sunt cele mai stresate”, a comentat o persoană, în timp ce alta a spus: „Îmi pare rău pentru pasageri, dar nici nu îmi pot imagina că sunt părintele acela!”.

„Crezi că zborul tău a fost prost? Gândește-te la acea mamă”, a scris un alt utilizator al aplicației.

Cât despre părerea lui Beasley referitoare la conceptul de zbor fără copii, muzicianul a răspuns la un comentariu, sugerând ca cei deranjați de faptul că plâng cei mici în timpul zborurilor ar putea utiliza căștile și să-i asculte muzica.

Părinții l-au lăudat pe Beasley pentru răspunsul său, o persoană mulțumindu-i că i-a „apărat”. „Ca mamă, mulțumim că ne-ați apărat”.

Articole asemănătoare

Back to top button