fbpx

video | De la jurnale de călătorie până la rețete și secrete despre mașini. Top 20 cei mai populari vloggeri autohtoni în luna mai

În Moldova sunt mult peste 100 de vloggeri care lunar postează cam de două ori mai multe clipuri pe Youtube și adună milioane de vizualizări. Unele canale au zeci sau chiar sute de mii de urmăritori atât din țară, cât și de peste hotare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vloggurile diferă de la unul la altul și cuprind un spectru mare de domenii și subiecte. De la mâncare, experimente științifice și mașini până la jurnale de călătorii, politică și viața socială. Platforma Blogtop a urmărit activitatea vloggerilor moldoveni și a creat un clasament a lunii mai în care intră 20 cele mai populare canale autohtone.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 mai 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe Youtube.

Jasmina Show

Jasmina este unul dintre cei mai tineri vloggeri din Moldova, care se menține în topuri de luni bune. Canalul fetei este unul pentru copii și părinți de unde te poți inspira pentru activități utile și interesante. În luna mai, vlogul a depășit cifra de 773.400 de abonați.

SunChase Journey 

Autorii vlogului SunChase Journey, Luminița și Costi, oferă jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată, iar în luna mai cei doi au povestit cum este să călătorești într-o autorulotă, construită chiar de ei.

Andreea Bostanica 

Andreea Bostanica este tânără cântăreață din Moldova care își ține cei peste 213.600 de fani la curent cu activitatea ei prin intermediul vlogului.

Zâmbărele 

Actriţa Victoria Roșca a început vloggingul în vara anului 2016, iar acum aduce zâmbetul pe fața a peste 87.000 de urmăritori prin parodii și scenarii amuzante care ironizează cele mai tipice situații din viața moldovenilor.

Iuliana Beregoi 

Tânăra cântăreață se bucură de fani, care pe lângă faptul că îi cântă piesele în cor, mai și urmăresc vlogul ei, unde aceasta filmează diferite provocări și povestește istorii din viața și activitatea sa.

Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, unde împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. Totodată, acesta oferă sfaturi tuturor conducătorilor de TIR de peste hotarele țării.

Emisiunea Lumina 

Emisiunea Lumina este un show de umor, realizat de Andrei Bolocan. Pe canalul său de Youtube, vloggerul își exprimă opiniile vizavi de evenimentele politice și sociale din țara noastră, expunând problemele Moldovei într-o manieră ironică.

Orange Blue 

Eugen Anghel, regulat, își bucură urmăritorii cu zeci de experimente și trucuri amuzante, bazate pe legile fizicii sau ale chimiei.

Oleg Brega

Oleg Brega combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și încurajează cetățenii să se implice mai mult în viața socială a localității în care trăiesc.

Ana Beregoi 

Ana Beregoi calcă pe urmele surorii sale mai mari, Iuliana Beregoi. Tânăra dansează și cântă, și nu pierde vreo ocazie de a-și bucura urmăritorii cu filmări de la orele de coreografie și repetiții.

AutoBlog.MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. Un canal pentru toți pasionații de mașini și cai putere, teste drive și nenumărate secrete pentru șoferi.

Cebotari Reghina 

Vlogul Reghinei Cebotari este o adevărată carte de rețete de patiserie în care prepararea fiecărie delicatese este explicată pas cu pas.

Vlada Boțan 

Vlada Boțan este o tânără care își împărtășește activitățile și pasiunile cu fanii și prietenii ei prin intermediul canalului său de pe YouTube.

 Valerie’s Food 

Valeria Țurcanu este un cunoscut food blogger și vlogger din Republica Moldova și își descrie pasiunea pentru gătit ca fiind o mare plăcere, și nu o necesitate. Tânăra împărtășește cu fanii săi zeci de rețete noi și le spune urmăritorilor săi cele mai utile secrete din bucătărie.

Zdarova Natasha

Canalul lui Ilie Prodan prezintă știrile din Moldova într-o altă manieră. Autorul atinge temele social-politice din țară și să le expune într-o formă plină de umor.

All.in (Anna Tulgara)

Anna are peste 11.600 de abonați și invită la emisiunea sa mai multe persoane influente din Moldova pe care le pune în fața unor întrebări și provocări originale. Printre cei care au fost la show-ul „All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Nanu Danu și mulți alții.

Veronika Sandul

Un vlog despre motivație și un jurnal cu sfaturi utile despre cum să înaintezi în vârstă frumos și elegant.

Olesea Slavinski

Un canal unde poți găsi inspirația și ideea pentru rețea perfectă, indiferent de sezon sau parte a zilei

Moldova Yeasterday

Moldova Yesterday este un canal de divertisment în spatele căruia se află o echipă formată din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Autorii regizează anumite situații amuzante din viața moldovenilor și fac haz de necaz pe seama știrilor din Moldova.

Danutax

Încă un vlog despre culinărie și secretele din bucătărie, în special, cele din spatele pregătirii unor deserturi apetisante.

Articole asemănătoare

Back to top button