fbpx

video | Dacă îl vedeți anunțați poliția! Un bărbat, care ar fi bătut și violat o tânără din Strășeni, este căutat de poliție

Poliția din Strășeni solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea unui bărbat care este suspectat de comiterea unei infracțiuni de viol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit victimei, suspectul ar fi urmărit-o în timp ce se deplasa spre serviciu, iar, la un moment dat, acesta ar fi dus-o într-o clădire părăsită unde, amenințând-o cu răfuială fizică, a întreţinut un raport sexual contra voinţei sale. 

„Incidentul a fost comunicat polițiștilor chiar de victimă, care susține că un tânăr ar fi agresat-o sexual. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru viol. Dacă suspectul va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la trei la cinci ani”, a declarat Cristina Vicol, ofițera de presă a IP Streșeni, pentru ZUGO.

De asemenea, camerele de supraveghere au surprins câteva momente în care apare presupusul agresor.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Articole asemănătoare

Back to top button