fbpx

video | Clipe de coșmar pentru o moldoveancă. Tânăra, impusă să se prostitueze în Austria, apoi – abandonată pe un câmp

O tânără de 19 ani din Chișinău a fost impusă timp de o lună să se prostitueze în Austria, după care a fost abandonată pe un câmp din satul Floreni, raionul Anenii-Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fata a ajuns pe mâna traficanților după ce i s-a propus să lucreze ca manichiuristă în România. Ajunsă acolo, cinci persoane – patru moldoveni și un român cu vârste curprinse între 21 și 43 de ani, au dus-o în Viena, deposedând-o de pașaport și forțând-o să întrețină zilnic relații sexuale cu 3-4 bărbați. Pentru serviciile prestate era achitată de la 100 până la 150 euro, bani pe care era obligată să-i transmită traficanților.

Săptămâna trecută, suspecții împreună cu tânăra au părăsit teritoriul Austriei din cauza unor probleme cu organele de drept. Fata a fost adusă pe un câmp și amenințată cu o armă, spunându-i-se că dacă va povesti despre cele întâmplate, va avea de suferit ea și familia sa.

Polițiștii moldoveni au reușit să rețină suspecții, în timp ce aceștia se deplasau cu diferite mașini prin Chișinău. Aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

În cadrul perchezițiilor corporale și în automobilele suspecților, polițiștii au depistat o armă de model „WALTHER”, o cagulă, mănuși care au fost utilizate în acțiunile infracționale. De asemenea, au fost depistate carduri bancare, acte și două telefoane mobile dintre care unul aparținând chiar victimei, buletinul de identitate cât și pașaportul acesteia.

Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală pentru trafic de fiinţe umane, iar dacă va fi dovedită vinovăția făptașilor, aceștia riscă închisoare de până la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button