fbpx

video | Cleopatra Stratan explică pauza de 12 ani în muzică: „Tata nu dorea să am mereu un bodyguard lângă mine”

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul încă de la vârsta de 3 ani, cucerind fani din diferite colțuri ale lumii cu piesa „Ghiță”. La 5 ani, însă, cariera sa muzicală a fost pusă pe stop și a revenit la ea abia peste 12 ani. Despre această pauză, artista a vorbit într-un interviu cu Dorin Galben.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Succesul era din ce în ce mai mare și, pentru a mă proteja… noi am oprit tot și am venit acasă. Probabil atunci nu realizam cât de mare ar fi putut fi succesul, pentru că eu m-am lansat încă în cinci țări și toți mă așteptau. India, Indonezia, Mexic, Coreea, Taiwan – noi am fi putut pleca acolo, dar tata a vrut să-mi petrec copilăria, să nu stea câte un bodyguard (gardă de corp) la fiecare pas lângă mine. Pentru protecție, noi pur și simplu am plecat de la București acasă. Mie îmi plăcea mult să ies pe scenă. Ce-i drept eu avusem doar două concerte mari de lansare, în rest au fost mici evenimente”, a explicat Cleo.

În pauza de 12 ani, moldoveanca spune că s-a dedicat artei: a făcut canto, a studiat pianul, actoria, ba chiar se gândea să studieze și jurnalismul. Relansarea sa în muzică a fost una reușită, iar pentru aceasta i-a mulțumit și moldoveanului Roman Burlaca, care a reușit să creeze un clip de succes pentru piesa „Te las cu inima”. Acum, Cleopatra încearcă să recucerească publicul din alte țări și plănuiește un proiect ce are la bază cântecul „Zunea-Zunea”.

Vezi de la 21:40.

 

CITEȘTE ȘI:

video | „Noi chiar suntem făcuți unul pentru altul”. Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward și o eventuală cerere în căsătorie

Articole asemănătoare

Back to top button