fbpx

video | „Noi chiar suntem făcuți unul pentru altul”. Cleopatra Stratan, despre relația cu Edward și o eventuală cerere în căsătorie

„Chimia” dintre cei doi a fost observată imediat de fani, iar povestea lor a început mai devreme decât credeau. Vorbim despre unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz – Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Artista moldoveancă a vorbit despre dragoste și a făcut dezvăluiri din viața sa în cadrul emisiunii moderată de Dorin Galben – „Fără protocol”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși credea că îl cunoaște pe Edward de doi ani, Cleo a fost uimită să afle că a cântat cu el pe aceeași scenă cu șase ani în urmă.

„Noi ne-am cunosut prima dată acum șase ani, când eu aveam 11, iar el 16 ani. Am cântat împreună la un concert, am făcut o fotografie atunci, el era fascinat de mine… Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care o să-mi petrec viața până la sfârșit e cel cu care am împărțit aceeași scenă acum șase ani”, a povestit artista.

Moldoveanca spune că la început erau doar zvonurile din presă, însă mai apoi au înțeles că au multe lucruri în comun și sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Trăind experiențe împreună, evenimente, piese, zile la studio, ne-am dat seama cu timpul că noi chiar suntem făcuți unul pentru altul. Este primul și ultimul meu iubit. Dacă e să am un bărbat în viața mea… vreau să fie primul și ultimul pe care o să-l iubesc până în ultima secundă.

Prima dată m-a cucerit prin felul în care mă privea, era extraordinar, mă simțeam plină de viață. El mă inspiră, mă face să cresc, mă face să mă simt artistă. În Edward am descoperit niște calități pe care le are și tata (…) El a fost primul care și-a recunoscut sentimentele, apoi totul a urmat ca într-un cuplu de dans… ”, a mărturisit Cleo.

Vezi de la 41:38.

Fiind întrebată de cum au reacționat părinții la relația lor, cântăreața a spus: „A fost firesc. Nu a trebuit să dau explicații. Discuții am avut, ca între părinți și copii, dar nu am avut contraziceri. Au primit vestea super cald, s-au bucurat mult, părinții lui la fel”.

Cleopatra spune că este pregătită să spună „DA” la eventuală cerere în căsătorie, chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla în timpul apropiat.

„Sigur că aș accepta… nu ține de vârstă. Am vorbit despre asta cu Edward… Cariera mea nu ar suferi în niciun fel”, a spus ea.

În cadrul interviului, artista a mai spus că nu vrea ca relația sa de iubire să fie expusă total și doar pentru presă, deoarece „cu cât mai puține lucruri se știu, cu atât e mai frumos”.

Cleopatra Stratan este o cântăreață de cetățenie moldovenească și română. Este fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține șase recorduri mondiale și a cucerit lumea muzicală de mică, cu piesa „Ghiță”. Edward Sanda este un cântăreț și producător muzical român. El s-a alăturat echipei Famous Production în anul 2016, dar a devenit în scurt timp unul dintre artiștii momentului.

Articole asemănătoare

Back to top button