fbpx

video | Chirtoacă spune că în Chișinău a apărut o prințesă: Ion Ceban se numește, s-a închis în Turnul de Apă și stă acolo

Dorin Chirtoacă vrea cu orice preț să-l împiedice pe Ion Ceban să câștige șefia capitalei. Fostul edil al Chișinăului a menționat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că este gata să-l susțină pe candidatul pro-european care va ajunge în turul II al alegerilor, în cazul în care el nu va accede.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liberalul a îndemnat toate partidele pro-europene să-și consolideze forțele pentru a-l trimite pe Ion Ceban „acolo unde-i este locul – lângă Zinaida Greceanîi”. Chirtoacă mai spune că, de fapt, campania electorală a contracandidatului său socialist este o simplă repetiție pentru campania prezidențială a lui Igor Dodon, care ar urma să aibă loc anul viitor.

În același timp, Chirtoacă l-a luat peste picior pe Ceban, făcând referire la faptul că, în Chișinău, Ceban este peste tot.

„Dacă nu voi ajunge în turul II, voi susține candidatul pro-european. Dacă voi ajunge eu în turul doi, este firesc să fiu susținut de ceilalți. Să nu tragem fiecare la turta lui. Trebuie să fim la un nivel mai înalt. Arătați maturitate politică. La noi în Chișinău a apărut o prințesă, dacă nu ați știut, și se numește Ion Ceban. S-a închis în Turnul de Apă și stă acolo.

Prințesa Ceban și-a luat sala de la ultimul etaj și își face acolo evenimente. Cu ce drept? Este o bulă de săpun, un nimeni. Stă bine mersi, într-o instituție a statului și face acolo evenimente de presă. Fix așa cum a băgat tribuna în sediul primăriei. Peste tot este Ion Ceban, am impresia că o să merg la baie, când o să deschid robinetul, în loc de apă o să curgă Ion Ceban”, a spus Dorin Chirtoacă.

Articole asemănătoare

Back to top button