fbpx

video | Ceban spune că suburbiile Chișinăului sunt o premisă importantă pentru PSRM

Ion Ceban susține că are un plan de modernizare a suburbiilor din municipiul Chișinău. Candidatul la șefia capitalei spune că acestea trebuie transformate în zone ce oferă o viață confortabilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, socialistul își propune să implementeze mai multe proiecte în ceea ce ține: repararea drumurilor, asigurarea cu transport public organizat şi confortabil, dar și cu servicii moderne de apă şi canalizare, cât și soluţionarea problemei gunoiştilor neautorizate.

„Noi pornim de la o premisă pe cât de simplă, pe atât de corectă – suburbiile sunt Chișinău. Deci, dezvoltarea și modernizarea Chișinăului înseamnă dezvoltarea și modernizarea localităților din suburbia Chișinăului.

În ultimii patru ani, fracțiunea noastră – echipa socialiştilor, împreună cu alți consilieri din CMC, au alocat pentru suburbii o sumă record de 391 de milioane de lei. Este considerabil mai mult decât a fost alocat suburbiilor de către consiliile municipale în mandatele precedente.

Locuitorii municipiului, oriunde s-ar afla, trebuie să aibă acces egal la infrastructură și servicii cum ar fi transportul public, drumuri, grădinițe și școli, servicii medicale, apă și canalizare. Nu mai puțin importante sunt locurile de muncă stabile și bine plătite”, a declarat Ceban pe blogul său.

Articole asemănătoare

Back to top button