fbpx

video | Ce spune administrația Penitenciarul nr. 13 despre presupusa înjunghiere a deținutului Platon? „Sunt informații eronate”

După ce avocatul Alexandru Botnariuc a declarat că Veaceslav Platon, clientul său, ar fi fost înjunghiat cu un cuțit în noaptea zilei de ieri în închisoare, Administrația Națională a Penitenciarelor a venit cu o reacție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cu referire la informațiile publicate recent în presă, privind starea de sănătate a deținutului Veaceslav Platon, Administrația Națională a Penitenciarelor face următoarea dezmințire publică:

Dezmințim public informațiile vehiculate, cu privire la „înjunghierea lui Veaceslav Platon”. Aceste informații sunt eronate. În Penitenciarul nr. 13, unde se află deținutul, nu au avut loc incidente de natura menționată, nici condiția fizică a acestuia nu a avut de suferit.

Sperăm că familia deținutului nu a fost afectată de aceste informații”, a declarat serviciul mass-media a instituției.

Amintim că avocatul afaceristului Veaceslav Platon, Alexandru Botnariuc, a anunțat că clientul său ar fi fost înjunghiat cu un cuțit în Penitenciarul nr. 13. Totodată, avocații au publicat un video, în care vorbesc cu medicul de la închisoare pentru a afla detalii despre starea de sănătate a lui Platon, iar acesta ezită să le răspundă.

Articole asemănătoare

Back to top button