fbpx

video | Campionatul European de Fotbal ajunge și la Chișinău. Cât costă biletele pentru meciul Moldova-Franța?

Echipa Moldovei va juca în preliminariile EURO 2020 împotriva campioanei mondiale, Franța. Meciul se va desfășura pe 22 martie la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Biletele sau abonamentele la meciuri vor putea fi procurate, începând cu 25 februarie, de pe site-ul tickets.fmf.md și de pe paginile partenerilor Federației Moldovei de Fotbal (FMF).

În vânzare va fi pus un număr de doar 6000 de abonamente, dat fiind faptul că restul locurilor sunt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și colaboratorilor săi, care au un interes sporit pentru acest meci.

Biletele vor fi eliberate sub formă de abonamente pentru toate cele cinci meciuri preliminare pe care urmează să le aibă echipa Moldovei. Fanii fotbalului urmează să scoată din buzunare 400 de lei pentru categoria A și o sumă dublă pentru un abonament în categoria B.

Abonamentele vor fi în vânzare până pe 10 martie, iar în cazul în care vor rămâne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vândute sub forma de bilete ordinare, în perioada 12 – 20 martie.

Articole asemănătoare

Back to top button