fbpx

video | Bătută în văzul lumii pentru că nu s-ar fi descurcat cu achitarea la terminal. Scena în care o copilă este agresată de mama sa

Imagini cu impact emoțional au fost surprinse de camerele de supraveghere  dintr-un market din Bubuieci. O fetiţă, în vârstă de 13 ani, a fost agresată de mama vitregă pentru că nu putea să achite facturile la serviciile comunale prin intermediul unui terminal de plată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imagini se observă cum femeia o ceartă pe copilă, o lovește în repetate rânduri şi o bruschează. Totodată, din clipulețul postat pe o reţea de socializare se vede că minora îşi şterge mereu lacrimile şi încearcă să se apere de mama sa care vrea să o lovească.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei capitalei, Natalia Stati, oamenii legii s-au autosesizat cu privire la acest caz. În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat mama minorei, acesta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 48 de ani.

De asemenea, potrivit oamenilor legii, reprezentanţii Primăriei comunei Bubuieci au creat o comisie multidisciplinară, iar poliţia a emis ordonanţa de restricţie în privinţa femeii pentru o perioadă de 10 zile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button