fbpx

video | Avocatul lui Tranga atacă Curtea de Apel: „În fiecare dimineață vine lista, cine trebuie să plece acasă din arest și cine nu”

După ședința de judecată în dosarul proprietarului „Andy’s Pizza”, Andrei Tranga, au fost făcute mai multe declarații de către avocatul său, Ion Dron. Acesta a susținut că deciziile luate de către magistrații de la Curtea de Apel Chișinău ar fi „dictate” de către cineva.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vreau să vă spun un lucru care se vorbește prin curtea Curții de Apel, prin curtea instanțelor de judecată, se vorbește, și e plauzibil sau nu e plauzibil, rămâne la opinia celor care ne privesc, în fiecare dimineață vine lista, pe masa președinților instanțelor de judecată, cine trebuie să plece acasă din arest și cine nu”, a afirmat Ion Dron.

Pe de altă parte, spusele lui Dron au fost catalogate de către reprezentanții Curții de Apel drept „niște declarații fără temei și niște aberații”, a transmis Serviciului de presă al instanței, potrivit tv8.md

Amintim că astăzi a avut loc ședința de judecată în dosarul deschis pe numele directorului „Andy’s Pizza” și „La Plăcinte”, Andrei Tranga, însă în lipsa acuzatului, care a refuzat să se prezinte în semn de protest. În urma acesteia, magistrații au decis ca proprietarul Andy’s Pizza rămâne în arest.

Articole asemănătoare

Back to top button