fbpx

video | „Am scos copilul cu funia peste geam”. Mărturii cutremurătoare ale locuitorilor blocului de la Buiucani, cuprins de flăcări în această noapte

Locuitorii blocului de la Buiucani, unul dintre etajele căruia a fost cuprins de flăcări în această noapte, au povestit jurnaliștilor cum s-a întâmplat totul. Oamenii spun că fumul dens a cuprins coridoarele, iar unii chiar au ieșit pe fereastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre locuitori a spus că s-a trezit atunci când vecinul său a sărit peste geam. Imediat, acesta a fugit afară împreună cu soția și cei doi copii. Alții au povestit că nu au reușit să iasă și i-au ajutat pompierii cu scara, iar copilul de 3 luni a fost scos peste geam cu tot cu cărucior și coborât cu ajutorul unei funii, oamenii de afară având grijă să îl prindă.

Precizăm că, în urma incendiului din această noapte, cinci persoane, printre care și doi minori, au ajuns cu intoxicaţii şi arsuri la spital. Potrivit unor surse din presă, o femeie a fost externată în această dimineaţă, sănătatea ei fiind în afara pericolului. Alte două persoane rămân internate. Unul dintre copiii care a suferit s-a întors deja acasă, iar despre starea altuia nu se cunoaște încă nimic.

Pe de altă parte, locuitorii blocului afectat consideră că incendiul nu s-a produs întâmplător și au chiar și un suspect. Totuși, cauzele și circumstanțele în care a izbucnit focul urmează a fi stabilite de instituțiile competente.

Articole asemănătoare

Back to top button