fbpx

video | „Afaceriști” de la o vârstă fragedă. Doi adolescenți i-ar fi furat smartphone-ul unui copil de 10 ani, după care l-au vândut

Doi minori cu vârstele de 13 ani și, respectiv, 17 ani, originari dintr-o localitate a raionului Cahul, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului Botanica, pentru comiterea unui jaf.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe 17 iulie, când adolescenții, aflându-se pe strada Zelinski din sectotul Botanica, i-ar fi sustras unui copil de 10 ani telefonul mobil de model Samsung J3. Suma prejudiciului a fost estimată la 3000 lei.

Despre incident, polițiștii au fost alertați de către părinții minorului. Oamenii legi au identificat făptașii, reținându-i pe urme fierbinți. Aceștia au fost escortați la Inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor. Adolescenții și-au recunoscut vinovăția, comunicând că telefonul sustras l-au vândut obținând un profit.

Menționăm că indivizii nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice și în alte raioane de pe teritoriul țării.

Actualmente minorii sunt cercetați penal în stare de libertate, pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button