fbpx

video | Administraţia Aeroportului Chişinău: „Serviciile de taxi crează în continuare haos în fața terminalului”

Acţiunile întreprinse de autorități pentru a demonopoliza serviciul de taxi la Aeroportul Internațional Chișinău nu ar fi fost duse la bun sfârșit. Potrivit unei postări pe pagina de Facebook, însoțite de imagini video, administrația aeroportului afirmă că prezența servicilor de taxi la ieșirea din terminalul Aeroportului ar crea haos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sugerăm pasagerilor să fie foarte vigilenți atunci când aleg serviciul de taxi la aeroport! Totodată, sperăm ca instituțiile competente să ia măsurile necesare pentru a preveni situațiile neplăcute și haosul creat în fața terminalului aeroportului, se menționează în postarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Amintim că la sfârșitul lunii ianuarie, fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu a anunțat că operatorii de taxi vor avea o parcare amenajată, unde vor sta în rând și vor aștepta să preia pasagerii.Potrivit lui, la terminalul de ieșire din Aeroportul Internațional Chișinău urmau să fie amplasate indicatoare pentru a ghida pasagerii către taximetriști. Totodată, Spînu anunța că Aeroportul Chișinău a emis un regulament care explică detaliat procedura de acordare a serviciilor de taxi și acest document urma să fie adus la cunoștința șoferilor de taxi. Până în ianuarie o singură companie de taxi avea permisiune de a staționa în fața aeroportului. Contractul cu această companie nu a fost prelungit.

Articole asemănătoare

Back to top button