fbpx

video | A venit, a încărcat și a plecat. Un tânăr din capitală a furat o mașină cu evacuatorul

Un tânăr de 25 de ani s-a dus la furat cu evacuatorul. Ar fi luat un automobil marca Audi din curtea unui bloc de locuințe de pe șoseaua Balcani și l-ar fi dus la fier vechi pentru 5000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O doamnă în vârstă de 46 de ani, s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, comunicând că din curtea blocului de pe șos. Balcani, i-a fost sustras automobilul Audi A 80.

Ofițerii de investigație imediat s-au deplasat la fața locului împreună cu femeia, pentru a stabili toate circumstanțele. Femeia a comunicat că de ceva timp automobilul stătea parcat în curtea blocului findcă nu se folosea de el.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost ridicate analizate de către polițiști, care au constatat că suspectul a furat unitatea de transport cu ajutorul unui evacuator. Suma prejudiciului cauzat proprietarei a fost estimate la 19.000 lei.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la patru ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button