fbpx

video | A transformat așteptarea într-un concert live. Cornelia Ștefăneț a cântat o piesă populară într-un aeroport din Italia

Uneori, întârzierile zborurilor îi pot lua prin surprindere pe călători și pot da bătăi de cap în plus celor care rămân să aștepte ore în șir în aeroport. Cornelia Ștefăneț, totuși a găsit o soluție pentru această problemă, cântând tradițiile chiar și în sala de așteptare a Aeroportului Bergamo.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața a ales să îi bucure pe italieni, dar și alți zeci de călători care își așteptau zborul, interpretând un cântec popular românesc. Pianul din aeroport a complectat perfect planul Cornelei de a doborî stresul și oboseala. În scurt timp, tot aeroportul s-a umplut de melodia cântată de Natalia Proca la clape, dar și de vocea cântăreței de muzică populară.

„Dacă tot ne-am reținut în aeroportul din Bergamo(Italia) mai mult decât era preconizat, am transformat așteptarea noastră, care trebuie să recunosc a fost foarte obositoare, stresantă și enervantă, într-un moment muzical pentru toată lumea”, a scris cântăreața pe pagina de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button