fbpx

video | A pus ochiul pe Tina Karol. Dan Balan i-a dăruit flori juratei de la Vocea Ucrainei și a scăldat-o în complimente

Calitatea de jurat la Vocea Ucrainei îi prinde destul de bine lui Dan Balan. Cunoscutul artist manifestă tot mai multă atenție față de colega sa în acest concurs, Tina Karol.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

La filmările pentru ediția de ieri, moldoveanul i-a oferit juratei un buchet imens de flori și i-a făcut mai multe complimente. Dan Balan și-ar argumentat gestul prin faptul că a dorit să ceară scuze pentru o oarecare supărare, despre care Tina se pare că nu era la curent.

„Unde este butonul către inima Tinei?”, a întrebat ironic Dan.

Cea cu care își petrece timpul la filmările care au loc de dimineață și până seara s-a arătat surprinsă de gest și chiar a scăpat pe neobservate câteva lacrimi.

Dan Balan a spus că nu este o strategie și că totul vine din inimă, adăugând că „fiecare cuvânt al ei sună atât de fermecător”.

Anterior, Dan Balan a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană că între el și Tina Karol s-a iscat o scânteie, însă nu crede că e potrivit să vorbească despre ce va urma, lăsând totul pe seama timpului.

Articole asemănătoare

Back to top button