fbpx

„S-a aprins o scânteie între noi”. Ce spune Dan Balan despre realația dintre el și Tina Karol?

În ultima perioadă, atât realizatorii show-ului „Vocea Ucrainei”, cât și spectatorii au observat o relație mai mult decât colegială între juratul moldovean Dan Balan și ucraineanca Tina Karol.

Recent, cântărețul a oferit un interviu pentru presa ucraineană în care vorbește despre atracția sa față de colega din juriu. Dan Balan a ținut să fie foarte sincer și să își exprime deschis sentimentele și interesul față de frumoasa ucraineancă, menționând că nu sunt doar în glumă.

„Eu fac totul după cum simt. Nu pot să-mi falsific emoțiile, mai ales astfel de sentimente. Chiar nu este pentru show. Mi-am dorit să îmi fie interesant în scaunul de jurat, pentru că suntem la filmări de dimineață până seara, dar în scurt timp am descoperit că partea cea mai interesantă din această emisiune e Tina”, a declarat moldoveanul.

De asemenea, acesta a recunoscut că între el și Tina Karol s-a iscat o scânteie, însă nu crede că e potrivit să vorbească despre ce va urma, lăsând totul pe seama timpului.

„Am impresia că între noi există o sinergie, ne este interesant împreună și ceva cu siguranță a fost. Însă asta se întâmplă încă la nivel de joc, nimic serios. Ea este femeie, desigur că încearcă să rămână ostilă, creându-și imaginea de cetate indestructibilă. E interesant să urmărești asta din profil. Vom vedea ce va fi”, a mai adăugat Dan Balan.

De asemenea, cântărețul a mai menționat și în alte interviuri că Tina Karol l-a fermecat cu carisma ei extraordinară, iar femei ca ea se întâlnesc extrem de rar. Totodată, acesta a spus că este recunoscător proiectului pentru ocazia de a o cunoaște pe ucraineancă îndeaproape.

Articole similare

Close